No ja zase mozem skoro kazdy den ale az po 22:00 niekedy aj neskor az po 23:00. Proste syn zjavne je po mne a nechce ist spat skoro:-))Tie raidy v tom case nikto chodit nebude. A ako hovorim 40 ludi je 2x to co teraz potrebujes na mythic a aj teraz maju gildy problem sa poskladat.Je to hodne o tom ze ludia zatnu zuby prekusnu nezdary a hraju. Ja som robil RLko vo vanille a mnoho ludi ma nemuselo ani ja ich. Ale nakoniec sme spolu hrali, lebo kazdy chcel vidiet te ncontent a oni vedeli ze so mnou ako RL si to pozru a ja som vedel ze bez nich si to nepozriem nech som RL akokolvek dobry. Nakoniec ked sa nam zacalo darit tak uz sme sa ani nehatili moc.
Ale proste musis vydrzat, to je to co dnes nik nedokaze, 2-3 raidy sedi a leavne gildu. Niektori ludia hrali 50% bench a nevaidlo im to, boli v gilde co dava BWL cize do rank 10 a raz za cas si to BWL zahrali a dokonca odniesli item. Dalsia vec su DKP, raidbanka atd. ani nechcem rozmyslat na d tou organizaciou toho, bolo to peklo. Sak kudla porozprava ak logne sem, on bol GM sme asi 2h po raide este riesili loot a resist gear pre ludi. Nebola ziadna gild banka ani prava ani nic, proste urobil postavu lvl 1 kam to sypal a ja som mal sheet kde som mal ludi a len som mu povedal co komu poslat.
Bez resistov nedas ani hovno, ani sa nedostanes do gildy do dava BWL ak nemas resisty, oni ta na raid nevezmu. U vaela vydrzi tak 10 sec, bez onyx cloaku vydrzis u 3 drakov v BWL po prvy breath potom IK. Ja som si zohnal onyx cloak na tanka este predtym nez sme dali onyxiu, predal mi ro Prandur, dostal za to nafarmene materialy na flasky pre polku raidu (vtedy chodili AQ40). Flasky som im uvarit nemohol, varilo sa to v BWL:-)